Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk is gevestigd op Maanhof 21 in Amsterdam (Driemond). Je kunt gratis parkeren in de straat van de praktijk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We volgen en verzorgen zelf regelmatig nascholingen op het gebied van relatietherapie/ haptotherapie/ lichaamsgerichte psychotherapie en aanverwante vakgebieden. Daarnaast nemen we zelf deel aan intervisiegroepen en zijn we verbonden aan een beroepsvereniging.

In de praktijkovereenkomst kunt u lezen hoe de Relatietherapie Praktijk voldoet aan de wettelijke eisen volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) en hoe met uw vertrouwelijke gegevens wordt omgegaan in het kader van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Tevens vindt u hier informatie en voorwaarden omtrent betaling, vergoeding, wat te doen bij verhindering e.d.

Bij aanvang van de relatietherapie  wordt u gevraagd akkoord te gaan met de hieronder beschreven voorwaarden. Wanneer u het niet eens bent met een voorwaarde dan kunt u dat vanzelfsprekend (per mail) aangeven.

 

Tarief & Vergoeding

Relatietherapie valt niet onder de basisverzekering. Haptotherapie en ervaringsgerichte psychotherapie worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering van de meeste zorgverzekeraars. De kosten per sessie van ongeveer 1,5 uur bedragen € 120,- p.p. In de praktijkvoorwaarden staan de betalingsvoorwaarden nader omschreven.